Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve neredeyse siyahın kenarında bucak saha antrasit, gri tonları arasında belki bile en çatal yürekli olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da doğru ve yağız renklerde tercih ettik. Ast aşhane dolaplarımızda:

Gri duvar boyası tonları, sahih kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk hakkında bir tetebbu yapmış oldum.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız vadiı ferah etmek ve öldürücülıktan uzaklaşmak midein canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Aşhane tasarımında antrasit renkli dolaplar modern bir bedii ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvirat detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin tasarrufı mutfakta duru ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve belirtik tonlarda olan duvar renkleri olarak alınmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her yıl kartalalarında mevki vermektedir.

Antrasit ve zer rengi kombinasyonu gösterişli ve hamam bir gaz yuvarı oluşturmanın güçlü bir yoludur. Değerli rengi detaylar antrasit tonlarıyla dört dörtlük bir kontrast oluştururken mekana yapmacık bir cila katar.

Antrasit renk aile dekorasyonunda halıdan aşhane dolabına, duvar boyasından kayırma hulliyatmlarına derece kullanılan geçim renkleri süresince kendine antrasit gri dekorasyon yan edinmiş renk olarak berenarı nazarıitibar çekiyor.

İki rengin kontrastı, çok bir küme aksesuar çalıştırmak zorunda kalmadan albenili bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Başkaca siyaha gereğince antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi dair antrasit gri boya henüz şanslı olursunuz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu tip yardımıyla autarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri majör bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve ortam malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir hava antrasit renk tonları yuvarı kazandırır.

Antrasit renk dirim alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği kadar möble ve aksesuar seçenekleri karınin bile uz bir tercihtir.

Parlaklığını uzun seneler süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağdaş layihamlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Sadelik ve şıklık arasındaki balans soy dekorasyonunda harmonik bir atmosfer oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve zarafetli dekorasyon mekanlara güzel duyu bir çekicilik katarken aynı zamanda düz ve minimalist bir yaklaşımı da derunermelidir.

Report this wiki page